Pirmdien, 16. martā, Rīgas 15. vidusskolā norisinājās 2015. gada Latvijas finālsacensības telpu futbolā 2002. gadā dzimušajiem zēniem, kurās piedalījās stiprākās komandas no pieciem Latvijas reģioniem. Rīgu pārstāvēja SK "Super Nova", Latgali - Rēzeknes FA, Kurzemi - LSSS2003/FK "Liepāja", Zemgali - SK "Kengaroos", Vidzemi - FK "Valmiera"/BSS, bet Ziemeļaustrumi savu pārstāvi nedeleģēja. Čempions tika noskaidrots tikai pēdējā turnīrā spēlē - SK "Kengaroos" no Salaspils.

Uzvarētāji Latvijas finālsacensībās tika noskaidroti, piecām komandām savā starpā nospēlējot viena apļa turnīru.

Par spīti zaudējumam turnīra pirmajā mačā pret FK "Valmiera"/BSS komandu, SK "Kengaroos" sacensību turpinājumā uzvarēja pārējās trīs spēles un kļuva par pirmajiem ziemas sezonas Latvijas čempioniem telpu futbolā zēniem. "Valmiera"/BSS vienība šajās sacensībās nezaudēja nevienu spēli, bet ar vienu uzvaru un trim neizšķirtiem ierindojās tikai trešajā vietā. Tikmēr LSSS2003/FK "Liepāja" komandu pārstāvēja visjaunākie (2003. gadā dzimušie un jaunāki) futbolisti. Līdz pēdējam mačam par medaļām cīnījās Rēzeknes FA, savukārt Rīgas stiprākā vienība SK "Super Nova" šoreiz izcīnīja tikai vienu punktu.

Sacensību simboliskajā izlase tika iekļauti vārtsargs Artjoms Žigunovs (Rēzeknes FA) un spēlētāju četrinieks - Toms Štembergs (SK "Super Nova"), Rainers Loiko (FK "Valmiera"/BSS), Makars Siņakovs (SK "Kengaroos") un Artūrs Navickis (LSSS2003/FK "Liepāja"). Labākā trenera godu izpelnījas Aleksandrs Benskis (SK "Kengaroos").

Turnīra organizatori apsveic visus Latvijas finālsacensību dalībniekus ar lielisku sniegumu un novēl turpmākus panākumus futbolā. Pateicība par pašatdevi tiek veltīta arī treneriem, kā arī par atbalstu - skatītājiem.

 Turnīra video apskats

 Turnīra foto galerija


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija