Rīgas Futbola federācija (RFF) un Futbola turnīru asociācija (FTA) aicina piedalīties Rīgas nakts minifutbola līgā, kas norisināsies 2017. gada janvārī, februārī un martā deviņu piektdienu vēlos vakaros (21:30-23:30) uz mākslīgā seguma laukuma "Elektrum" Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b. Savukārt pēc čempionāta beigām piektdien, 10. mārtā, paredzētas kausa izcīņas sacensības, bet turnīra noslēgums un svinīgā apbalvošanas ceremonija notiks sestdien, 1. aprīlī, naktsklubā un  bārā "Friends", Elizabetes ielā 55.

Spēles notiks formātā 6 pret 6, uz ceturto daļu no futbola laukuma, ar 2x3 metru telpu futbola vārtiem un futbola bumbu.

Šis turnīrs notiks pirmo reizi un tiek rīkots ar mērķi organizēt aktīvu atpūtu ar futbola palīdzību, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Rīgā. Sacensības pirmajā sezonā tiek plānotas desmit komandām, bet dalības maksa – 600,00 EUR.

Kvalitatīvi laukumi, īpaša atmosfēra, organizatoru un turnīra partneru pārsteigumi un vērtīgas balvas, informatīvais atbalsts, spēļu foto un video apskati – tas viss padara RFF turnīrus par pieprasītiem futbola amatieru vidū. Plašāka informācija par visām RFF sacensībām pieejama mājaslapā www.riga.lff.lv .

Organizatori cer, ka arī Rīgas nakts minifutbola līga gūs lielu atsaucību, tādēļ RFF aicina futbola kolektīvus pieteikties līdz 20. decembrim, rakstot uz e-pasta adresi eduards.borisevics@fta.lv vai zvanot +371 29688812. Vietu skaits ir ierobežots!


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija