Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolā 7. oktobrī pie jaunajiem futbola censoņiem viesojās Mārcis Ošs - limbažnieks, kurš vairāk nekā piecus gadus spēlē FK "Jelgava". Viņš uz Limbažiem bija atvedis un topošajiem futbolistiem parādīja šīgada maijā kluba izcīnīto Latvijas Kausa izcīņas trofeju.

Aizsargs Mārcis Ošs futbolista gaitas kopš septiņu gadu vecuma sācis Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolā pie trenera Valda Matīsa. "Limbažos ieguvu psiholoģisko pamatu, kas vajadzīgs futbolā. Jau tolaik treneris Valdis brīdināja un sagatavoja, ka nebūs viegli. Ja esi profesionāls spēlētājs, ir liela spriedze. Treniņos tiek skatīti un analizēti spēļu video un nākas uzklausīt daudz bargas kritikas, to jāspēj izturēt," norāda Mārcis Ošs. Viņš neslēpj, ka ceļš līdz profesionāļa karjerai nav viegls, un bijuši brīži, kad visam gribējies atmest ar roku.

Paldies ģimenei, kas šādos grūtos brīžos ir bijusi blakus un mani atbalstījusi

"Jelgavā treniņi notiek katru dienu, brīvdiena ir vienreiz mēnesī. Tajā dienā parasti atbraucu uz Limbažiem un mēģinu atslēgt domas no sporta," stāsta futbolists. Viesošanās reizē Limbažos Mārcis Ošs kopā ar jaunajiem futbolistiem uzspēlēja futbolu un tapa arī kopīgs foto. "Tikšanās ar sportistiem, kas savā sporta veidā sevi pierādījuši un guvuši sasniegumus, jaunajiem censoņiem ir lielisks stimuls trenēties, pilnveidot meistarību, izvirzīt mērķus un pakāpeniski tos sasniegt," uzsver treneris Valdis Matīss.


Informāciju sagatavoja:
Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas sporta organizatore Līva Tauriņa