Latvijas Futbola federācija (LFF) informē par drošības pasākumiem un noteikumiem LFF simtgadei veltītās Leģendu spēles norises vietā "Skonto" stadionā sestdien, 21. augustā.

Ieeja stadionā no pulksten 18.00, pasākuma programmas sākums pulksten 19.00, bet tiesneša starta svilpe - 19:30. Ņemot vērā drošības pasākumus stadionā, LFF aicina apmeklētājus ierasties pēc iespējas laicīgāk, lai izvairītos no rindām un drūzmēšanās.

Ņemot vērā jaunākās izmaiņas Ministru kabineta (MK) noteikumos par Covid-19 drošības pasākumiem, stadions, ievērojot visas MK prasības, tiks sadalītas divās zonās.

ZAĻĀ PASĀKUMA ZONA:

  • Kur?

Stadiona teritorija no Hanzas ielas puses.

  • Kas var apmeklēt?

Tikai iegādāto biļešu īpašnieki. Tikai vakcinēti vai Covid-19 pārslimojuši apmeklētāji.

  • Kādi ir īpašie noteikumi?

Bērni līdz 12 gadiem var apmeklēt spēli bez vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta, bet vismaz viena vecāka pavadībā. Šādām ģimenēm pasākuma norises vietā tiks nodrošināta iespēja atrasties tam īpaši paredzētā sektorā. Bērni no 12 gadu vecuma var apmeklēt spēli tikai vakcinēti vai pārslimojuši. Bezmaksas ieeja bērniem līdz 7 gadu vecumam, neaizņemot papildus sēdvietu.

  • Kas vēl jāņem vērā?

Pie ieejas būs jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kā arī ID karte vai pase.

DZELTENĀ PASĀKUMA ZONA:

  • Kur?

Stadiona teritorija no E. Melngaiļa ielas puses.

  • Kas var apmeklēt?

Tikai ielūgumu īpašnieki un spēlei apstiprinātie mediju pārstāvji. Personas, kas ir vakcinētas, pārslimojušas vai testētas (negatīvs rezultāts 48 stundu laikā pirms pasākuma veiktam Covid-19 testam, nosakot SARS-CoV-2 vīrusa RNS, vai negatīvs rezultāts 6 stundu laikā pirms pasākuma veiktam SARS-CoV-2 antigēna testam).

  • Kādi ir īpašie noteikumi?

Bērni līdz 12 gadiem var apmeklēt spēli bez sertifikāta vai negatīva testa, bet vismaz viena pieaugušā pavadībā. Jaunatnes klubiem, kas pieteikušies ielūgumiem, jānodrošina vismaz viens pieaugušais uz sešiem audzēkņiem vecumā līdz 12 gadiem. Bērni no 12 gadu vecuma var apmeklēt spēli tikai vakcinēti, pārslimojuši vai ar negatīvu testu. Bezmaksas ieeja bērniem līdz 7 gadu vecumam, neaizņemot papildus sēdvietu.

  • Vai dzeltenās zonas apmeklētājiem būs iespēja stadionā uz vietas veikt ātro Covid-19 antigēna testu?

Jā, dzeltenās zonas apmeklētājiem stadionā būs iespēja veikt attiecīgo testu. Pārbaužu veikšanu nodrošina un apmaksā LFF.

  • Kas vēl jāņem vērā?

Pie ieejas būs jāuzrāda ID karte vai pase.