Latvijas U-19 telpu futbola izlases galvenais treneris Artūrs Šketovs pēc izcīnītās uzvaras pārbaudes spēlē pār Gruzijas izlasi (1:0) atzina, ka laukumā bija vērojama bija vīrišķīga cīņa, kurā mūsu komanda nospēlēja pašaizliedzīgi un disciplinēti aizsardzībā.

Artūra Šketova komentārs pēc uzvaras pār Gruziju 21. decembrī:

"Kā zināms, šī bija pirmā U-19 telpu futbola valstsvienības spēle vēsturē. Kopumā tā bija grūta cīņa. Mūsu pretinieks Gruzija pirms tam jau bija aizvadījis divas pārbaudes spēles - piedzīvots zaudējums (2:3) un izcīnīta uzvara (10:3) pār Azerbaidžānu. Tikmēr mēs pirms šīs nometnes satikāmies tikai vienreiz, kad 12. decembrī aizvadījām kandidātu treniņspēli.

Esmu priecīgs par šodienas uzvaru, turklāt visa komanda nospēlēja disciplinēti un pašaizliedzīgi aizsardzībā. Arī mūsu vārtsargi šodien mūs tiešām glāba. Pirmais puslaiks mums izdevās labs. Esam priecīgi par Edgaru Tarakanovu, kuram pēc Aivara Daņilova piespēles šie bija pirmie vārti U-19 izlases rindās. Spēles otrajā puslaikā mums klājās nedaudz grūtāk, taču mūsu puiši cieta un izturēja.

Šodien laukumā bija vērojama vīrišķīga cīņa. Pretiniekam bija iespēja izlīdzināt rezultātu septiņas sekundes līdz mača beigām, kad pēc nopelnītā sestā soda sitiena uz mūsu vārtiem tika nozīmēts 10 metru soda sitiens. Par laimi pretinieks šoreiz sita pāri vārtiem. Vienlaikus šajā spēlē bija redzamas daudzas niances, pie kurām mums vēl jāstrādā.

Protams, ir patīkami uzvarēt pirmajā spēlē, jo U-19 valstsvienības sastāva selekcijas process tik tikko vispār sācies. Apzināmies, ka otrajā mačā pret Gruziju mums neklāsies viegli. Mājinieku komandas rindās sapulcināti individuāli tehniski un meistarīgi spēlētāji, kuri turklāt spēlē savās mājās. Neaizmirsīsim, ka arī Gruzijas izlase pašlaik veic selekcijas procesu pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm, kurās mums kā finālturnīra rīkotājiem nebūs jāpiedalās."