FS Metta jaunie futbolisti kļuvuši par Staicelē notikušā SKF Meet the World turnīra U-14 komandām uzvarētājiem, tādējādi nopelnot apmaksātu ceļazīmi uz  pasaulē lielākajām jauniešu futbola sacensībām Gothia Cup, kas tiek dēvēts arī par Pasaules kausa izcīņu jauniešiem.

Astoņas komandas trīs dienu garumā Staicelē aizvadīja apakšgrupu posmu un cīņas par vietām. A grupā pirmās divas vietas ar divām uzvarām un savstarpēju 1:1 neizšķirtu ieguva JFC Skonto un Rīgas Futbola skola, kamēr B apakšgrupā ar trim panākumiem dominēja BFC Daugavpils, bet FS Metta otrās vietas ieņemšanai pietika ar četriem punktiem.

Pusfināla dueļos FS Metta ar 1:0 uzvarēja citus Rīgas pārstāvjus JFC Skonto, bet BFC Daugavpils pēc 1:1 neizšķirta pēcspēles sitienos ar 9:8 apspēlēja Rīgas Futbola skolu. Arī finālā uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles sitienos, kad pēc 0:0 neizšķirta FS Metta bija veiksmīgāka un uzvarēja daugavpiliešus ar 5:4. Mačā par trešo vietu JFC Skonto ar 2:0 pārspēja Rīgas Futbola skolu.

Sacensību noslēgumā, kurā dalībniekus sveica arī Latvijas Futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs, tika sumināts katras komandas labākais spēlētājs:

  • SK Super Nova - Kristiāns Godiņš
  • FK Tukums 2000/TSS - Eduards Ošis
  • FK Liepāja - Rūdolfs Ziemelis
  • Rēzeknes FA/BJSS - Rains Minčonoks
  • Rīgas Futbola skola - Gļebs Žaleiko
  • JFC Skonto - Daņila Fokins
  • BFC Daugavpils - Markuss Haritonovs
  • FS Metta Bruno Melnis 

Pērn SKF Meet the World turnīra finālā FS Metta ar 2:1 uzvarēja Riga FC komandu, bet pirms tam divus gadus pēc kārtas Latvijas atlases sacensību finālā tikās BFC Daugavpils un Šitika Futbola skola (tagad – Riga FC), abām pa reizei tiekot pie kārotās ceļazīmes. Vēl pirms gada pirmo vietu turnīrā izcīnīja liepājnieki.

Turnīru SKF Meet the World katru gadu rīko Latvijas Futbola federācija sadarbībā ar vadošo gultņu kompāniju pasaulē SKF.

Jaunie futbolisti Staicelē katru gadu cīnās par apmaksātu ceļazīmi uz Pasaulē lielāko futbola turnīru jauniešiem Gothia Cup vecumā no 11 līdz 19 gadiem, kas katru gadu jūlijā jaunos futbolistus pulcē Zviedrijas pilsētā Gēteborgā. Turnīra mērķis ir dot jauniešiem iespēju spēlēt futbolu starptautiska līmeņa turnīrā, pavadot lieliski laiku un iegūstot neaizmirstamu pieredzi.