Par "SKF Meet the World" turnīra, kas risinājās pirmoreiz pēc trīs gadu pārtraukuma, uzvarētāju trešdien Rīgā kļuva FS "Metta" komanda, iegūstot pilnībā apmaksātu ceļazīmi uz pasaulē lielāko jauniešu futbola turnīru "Gothia Cup". Šoreiz par ceļazīmi spēkojās U-14 vecuma grupas jaunieši.

Turnīra finālā mettieši pēc 1:1 neizšķirta pēcspēles sitienu sērijā uzvarēja vienaudžus no RFS. Spēles gaitā FS "Metta" komandu vadībā izvirzīja Deivids Baltrušaitis, bet izlīdzinājumus RFS rindās panāca Zahars Maligins. Pēcspēles sitienos mettieši bija pārāki ar 4:3.

Pirms tam pusfināla mačos RFS ar 4:2 uzvarēja JDFS "Alberts" komandu, bet FS "Metta" ar 2:1 pārspēja "Riga FC Academy" jauniešus, abus vārtus gūstot D. Baltrušaitim.

Pirms Covid-19 pandēmijas pēdējoreiz šis turnīrs risinājās 2019. gadā, kad "SKF Meet the World" sacensībās par ceļazīmi spēkojās U-16 vecuma komandas. Šogad par to atkal cīnījās U-14 vecuma jaunieši, kā tas bija ierasts iepriekš. Sacensībās piedalījās četras labākās 2022. gada Latvijas Jaunatnes čempionāta U-13 Elites grupas komandas. Jāizceļ, ka trešās vietas ieguvēja FA "Ventspils" no piedalīšanās turnīrā atteicās, tāpēc vieta tika piešķirta "Riga FC Academy" komandai.

"Gothia Cup" turnīrs Zviedrijas pilsētā Gēteborgā notiks no 17. līdz 23. jūlijam. "SKF Meet the World" sacensības organizē LFF sadarbībā ar vadošo gultņu kompāniju pasaulē SKF.