Līdzjutēju balsojumā par "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas aprīļa mēneša labāko spēlētāju nosaukta "RFS Women" komandas pārstāve Anastasija Poļuhoviča.

Līdzšinējās piecās turnīra spēlēs Poļuhoviča guvusi trīs vārtus un ir savas komandas rezultatīvākā spēlētāja, visā turnīrā atpaliekot vienīgi no FS "Metta" futbolistes Santas Sanijas Vuškānes, kurai pieci precīzi sitieni.

Mēneša labākā spēlētāja balvā iegūst produkciju no "Lavidoux" - Latvijā radīta un ražota dabīgā kosmētika. Labākās spēlētājas balsojums risinājās ŠEIT.

Visas astoņas komandas līdzšinējās kārtās jau ir paguvušas gan iegūt, gan zaudēt punktus. Vislabāk veicies "Riga FC Women" vienībai, kas uzvarēja pirmajās četrās spēlēs, bet nesenākajā duelī izglābās no zaudējuma viesos pret FK "Auda", cīnoties neizšķirti 2:2.

Punktu nopakaļus seko FS "Metta", kas tikusi pie četrām sausajām uzvarām un vienīgos punktus zaudējusi pret "Riga FC Women" (0:2). Vēl par punktu atpaliek "RFS Women", bet Liepājas Futbola skola seko vēl pēc viena punkta atstatuma.