Jaunā izspēles formātā un ar jaunas vecuma grupas dalību 15. martā sāksies SKF Meet the World turnīrs, kurā tiks sadalīta ceļazīme uz pasaulē lielāko jauniešu futbola turnīru Gothia Cup.

Šajā sezonā SKF Meet the World turnīrs norisināsies U-16 vecuma grupā, tajā piedaloties labākajām komandām pēc 2018. gada sezonas attiecīgās vecuma grupas rezultātiem Latvijas jaunatnes čempionātā – FS Metta, BFC Daugavpils, Rīgas Futbola skola un Riga FC.

Komandas sadalītas divos pāros un aizvadīs pusfināla spēles, savā starpā tiekoties mājās un viesos. Uzvarētājs tiks noteikts divu spēļu summā. Pēc pusfināla maču rezultātiem aprīļa sākumā tiks noteikta finālspēļu diena un norises vieta, kas vēlāk uzņems finālu un spēli par trešo vietu.

Finālspēles uzvarētāji balvā iegūs pilnībā apmaksātu ceļazīmi uz Gothia Cup turnīru U-16 vecuma grupā, kas šogad Zviedrijas pilsētā Gēteborgā notiks no 14. līdz 20. jūlijam.

Turnīru SKF Meet the World rīko Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar vadošo gultņu kompāniju pasaulē SKF. Iepriekšējos gados SKF Meet the World turnīrā ceļazīme uz Gothia Cup tika dalīta U-14 vecuma konkurencē, pēdējos divos gados pēc kārtas uzvaras laurus plūcot FS Metta jauniešiem.