2023. gada jūnijā Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītāju lokam pievienojas SIA "Cido Grupa", kas turpmāk nodrošinās LFF un visas izlases ar sportistiem visnepieciešamāko elementu - dabīgo "Mangaļi" minerālūdeni.

Sadarbības ietvaros bērni un pieaugušie tiks pie garšīgajām "Cido" sulām un citiem dzērieniem no tādiem pasaulē un Latvijā zināmiem zīmoliem, kā "Pepsi", "7UP", "Mirinda", "CULT" un citiem. 

SIA "Cido Grupa" klientu attīstības vadītājs Jānis Kliesmets: "Dabīgā minerālūdens "Mangaļi" zīmols vienmēr ir iestājies par aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, atbalstot gan dažādus sporta pasākumus, gan sporta komandas. Tāpēc esam priecīgi uzsākt sadarbību ar lielāko sporta organizāciju Latvijā un gandarīti, ka varam atbalstīt Latvijas futbola attīstību, kā arī veicināt šī sporta veida popularitāti iedzīvotāju vidū."

LFF prezidents Vadims Ļašenko: "Liels prieks, ka plašajai futbola saimei pievienojas spēcīgi vietējie zīmoli, kuri ir zināmi ikvienam. Ūdens nodrošinājums mūsu 15 izlasēm ir ļoti svarīgs, tāpēc sakām paldies SIA "Cido Grupa", ka pilnā apmērā varam nodrošināt futbolistus ar dabīgo "Mangaļi" minerālūdeni." 

SIA "Cido Grupa" 99,99% kapitāldaļu īpašniece ir Dānijas "Royal Unibrew". Kompānija reģistrēta 1994. gadā, un tās pamatkapitāls ir 1 117 054 eiro. Uzņēmuma grupa ražo sulas, bezalkoholiskos dzērienus, minerālūdeni un alu.