Latvijas Futbola federācija (LFF) un globālais līderis loģistikas nozarē DHL Express vienojušies par sadarbību sieviešu futbola segmentā.

DHL Express izvēlējies atbalstīt tieši Latvijas sieviešu futbola izlasi, jo DHL uzņēmums iestājas par sieviešu tiesībām, par sieviešu iedrošināšanu būt līderēm un uzņemties lielāku lomu ne tikai biznesā, bet arī ikdienā, tai skaitā sportā, sākot no futbola laukuma līdz pārvaldībai.

Sieviešu futbols ir viens no visstraujāk augošajiem sporta veidiem visā pasaulē, tai skaitā Latvijā. LFF un DHL Express saskan šīs vērtības, tāpēc šis viss ir rezultējies sadarbībā, un turpmāk sieviešu futbola izlase savus ikdienas soļus veiks plecu pie pleca ar DHL.

DHL Express finansiāli atbalstīs sieviešu futbola izlases komunikāciju aktivitātes, lai par sieviešu futbolu (bet ne tikai par to vien) runātu no dažādām prizmām, jo rezultāts bieži vien nav tas svarīgākais. Lai sasniegtu rezultātu, ir ejams cits ceļš, kas iedrošinātu jaunās meitenes nodarboties ar šo lielisko spēli un vienu no visdraudzīgākajiem un atvērtākajiem sporta veidiem tieši meitenēm un sievietēm.

"Mēs patiešām lepojamies, ka DHL kā starptautiski viens no vislabāk atpazīstamajiem zīmoliem ir pievienojies mūsu Latvijas futbola saimei, un sakām no sirds paldies, ka sieviešu futbols ir pamanīts. Uzmanība sieviešu futbolam ir nepieciešama ne tikai no šādas sadarbības skatupunkta, bet arī no komunikācijas - stereotipu laušanas, sapņu piepildījumiem, par uzdrīkstēšanos, pašpārliecinātību un, protams, par veselību un labsajūtu," par sadarbību saka LFF Mārketinga un Komunikācijas nodaļas vadītājs Renārs Krīgers.

"DHL Express sirds ir mūsu cilvēki, tāpēc uzņēmums cenšas izveidot tādu darba vidi, kurā ikvienam būtu iespēja atrast savus "spārnus", lai sasniegtu mērķus. Kad redzam, ka spārni ir atrasti, bet nepieciešams tikai vēl nedaudz, lai paceltos gaisā, mēs esam gatavi palīdzēt. Tāpēc mums ir patiesi liels prieks atbalstīt Latvijas Sieviešu Futbola izlasi ceļā uz viņu sapņiem. Ticam, ka meitenes spēs pārliecināt sabiedrību, ka futbols ir lieliska spēle ikvienam neatkarīgi no dzimuma," pauda Artis Dekšenieks, DHL Express Latvia izpilddirektors.

Latvijas sieviešu un meiteņu futbola aktualitātēm iespējams sekot līdzi Facebook un Instagram kontos, savukārt spēļu tiešraides vērojamas LFF YouTube kanālā.