Pagājušajā nedēļā aizvadīts gada otrais Latvijas Futbola federācijas (LFF) Biznesa kluba galda futbola turnīra posms, kas sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) risinājās vēsturiskajās VEF Kultūras pils telpās.

Posmu atklāja LFF ģenerālsekretārs Arturs Gaidels, LFF valdes locekle Viktorija Mihaļčuka un LTRK prezidents Aigars Rostovskis, visiem uzsverot, ka LFF Biznesa klubs ir projekts, kurā LFF vēlas ārpus futbola stadioniem un birojiem neformālā gaisotnē tikties ar saviem partneriem, aprunāties par aktualitātēm, kā arī izveidot ciešāku saikni. 

Šajā tikšanās reizē un galda futbola turnīrā piedalījās pārstāvji no LFF, LTRK, "Optibet", "Stelpes", "BITE", "PricewaterhouseCoopers", "DHL", FK "METTA", "Ursus Forwarding", "BGS Latvia" and "AX Group". 

Otrajā kārtā par uzvarētājiem kļuva un ceļojošo kausu savā īpašumā saglabāja "PricewaterhouseCoopers", labāko trijniekā apsteidzot "BITE" un "Ursus Forwarding". Spēļu rezultāti aplūkojami ŠEIT.

LFF aicina uzņēmumus pievienoties šim LFF un LTRK izveidotajam klubam, lai būtu ciešāk futbolam, kā arī rastu jaunus biznesa kontaktus un sadarbības. 

Interesentiem rakstīt uz: renars.krigers@lff.lv.