Pagājušās nedēļas izskaņā aizvadīts gada pirmais Latvijas Futbola federācijas (LFF) Biznesa kluba galda futbola turnīra posms, kas sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) risinājās vēsturiskajās LTRK telpās.

Posmu atklāja LFF prezidents Vadims Ļašenko, uzsverot, ka LFF Biznesa klubs ir ilgtermiņa projekts, kurā LFF vēlas ārpus futbola stadioniem un birojiem neformālā gaisotnē tikties ar saviem partneriem, aprunāties par aktualitātēm, kā arī izveidot ciešāku saikni. Savukārt LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš uzsvēra, ka jau vairākus gadus LTRK ir LFF Biznesa kluba ciešs partneris, palīdzot piesaistīt uzņēmumus, kuriem interesē futbols un ir vēlme iepazīt to tuvāk caur dažādām ar futbolu saistītām aktivitātēm.

Gada pirmajā tikšanās reizē un galda futbola turnīrā piedalījās pārstāvji no LFF, LTRK, "EHR", "Optibet", "Stelpes", "AX Group", "Bite Latvija", "CosyWood", Latvijas Restorānu biedrības, "Mitto Events", "PricewaterhouseCoopers", "Ursus Forwarding" un ģimenes restorāna "Irbēni". Īpašs paldies pasākuma organizēšanā "Philips" un "Cido" grupas zīmolam "Lielvārdes alus" par atbalstu.

Par pirmā posma uzvarētāju kļuva "PricewaterhouseCoopers", labāko trijniekā apsteidzot "Mitto Events" un "Bite Latvija". Spēļu rezultāti aplūkojami ŠEIT.

LFF Biznesa klubs apvieno esošos LFF sponsorus un partnerus, kā arī LTRK biedrus, kuriem ir interese būt futbolā un regulāri neformālā vidē apmainīties ar biznesa aktualitātēm, kā arī piedalīties galda futbola turnīros. Visa gada griezumā tiek noskaidrots spēcīgākais un veiksmīgākais turnīra uzņēmums.

Ja arī Jūsu uzņēmumam ir interese piedalīties, aicinām rakstīt uz e-pasta adresi bizness@lff.lv.

FOTO GALERIJA: