Par Latvijas Futbola federācijas (LFF) sadarbības partneri kļuvis veselības tehnoloģiju uzņēmums "Philips", kas ar zīmolu "OneBlade" atbalstīs pirmo valsts līmeņa čempionātu digitālā futbola cienītājiem. Pieteikšanās čempionātam iespējama no 11. jūnija, bet pirmie mači paredzēti jūlijā.

"OneBlade" e-futbola čempionāts piedāvās iespēju sacensties vairākās līgās, kurās spēlētāji tiks iedalīti pēc to prasmēm digitālajā futbolā. Labākie sezonas beigās tiks pie vērtīgām balvām, kā arī papildu tam cīnīsies par vietu Latvijas e-futbola izlasē, lai pārstāvētu savu valsti Baltijas un Eiropas līmeņa sacensībās.

Spēlētāju pieteikšanās dalībai čempionātā iespējama no 11. jūnija līdz 11. jūlijam, apmeklējot vietni www.lff.lv/efutbols. Dalībniekiem nepieciešama "PlayStation" spēļu konsole un "Pro Evolution Soccer 2021 Season Update" videospēle.

"Mēs patiesi priecājamies un lepojamies par "Philips" zīmola pievienošanos plašajai Latvijas futbola saimei. Priecājamies, ka kopā ar "OneBlade" zīmolu varēsim virtuālā futbola entuziastiem sniegt ko vairāk un padarīt sacensības vēl aizraujošākas. Lai mūsu e-futbola izlase sasniegtu nākamo līmeni, arī virtuālajā vidē ir jāveicina spēlētāju masveidība. Valsts mēroga sacensības tam ir kā loģisks attīstības solis, lai pie iespējas izmēģināt savus spēkus tiek katrs – gan vienkāršs interesents, gan "geimeris", kurš tēmē uz vietu Latvijas izlasē. Uz tikšanos digitālajā pasaulē!" stāsta LFF Mārketinga nodaļas vadītājs Renārs Krīgers.

Pērn Latvijas e-futbola izlase debitēja Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kā arī tika aizvadīts vēsturē pirmais Baltijas kauss e-futbolā, bet šogad aiz muguras ir jau otrā gada pieredze Eiropas čempionāta atlases spēlēs.

Par "Philips OneBlade":

"Philips OneBlade" ir revolucionārs, jauns hibrīdais apmatojuma dzenamais, ar kuru var apgriezt, skūt un veidot precīzas līnijas jebkura garuma bārdai un citam ķermeņa apmatojumam. Vairs nav nepieciešamas vairākas darbības un vairāki instrumenti. Ar "OneBlade" var paveikt visu.