Latvijas Futbola federācija (LFF) ar prieku un lepnumu informē par viesnīcas "Pullman" kļūšanu par Latvijas nacionālās futbola izlases atbalstītāju.

LFF un SIA "Wisher Enterprise LV", kas apsaimnieko "Pullman Riga Old Town" pieczvaigžņu viesnīcu un ietilpst "Accor" starptautiskajā viesnīcu tīklā, sadarbību prezentēja 26. janvārī īpašā tīklošanās pasākumā, kas veltīts Latvijas telpu futbola izlases un spēlētāju ģimeņu kopīgai sanākšanai pirms nākamajā nedēļā Jelgavā paredzētā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra.

LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks: "Esam patiesi gandarīti, ka Latvijas nacionālās izlases atbalstītāju rindām ir pievienojies tik uzticams, enerģisks un atbildīgs partneris. Runājot par mūsu futbola izlasi, allaž izceļam tās galvenās vērtības – cīņas gars, vienotība un lepnums. Redzam, ka mūsu jaunajā partnerī esam atraduši kopsaucējus un sakarības katrā no šīm vērtībām. Arī "Pullman" nevairās sevi pierādīt un tiekties uz izcilību, vienot sev apkārtējos mērķu sasniegšanā un lepoties ar savu identitāti. Esmu pārliecināts, ka mūs gaida veiksmīga un auglīga sadarbība."

LFF Komercdepartamenta vadītājs Maksims Raspopovs: "Ar "Accor" augsto servisa un pakalpojumu līmeni esam ļoti labi pazīstami jau vairāku gadu garumā, rīkojot dažādus pasākumus un izmitinot dažādas komandas šīs ķēdes viesnīcu mājīgajās telpās, tomēr kļūšana par Latvijas nacionālās izlases atbalstītāju paver jaunu lappusi mūsu sadarbībā. Atrašanās līdzās valstsvienībai šādā statusā ir liela privilēģija, kas apliecina mūsu jaunā partnera lielo vēlēšanos iesaistīties Latvijas izlasi un Latvijas futbolu popularizējošās aktivitātēs."

"Pullman Riga Old Town" ģenerāldirektors Valdis Vanadziņš: "Ar šo iniciatīvu vēlamies paust atbalstu vispieejamākajam sporta veidam, kam ir tik daudz sekotāju visā pasaulē. Atbalsts valstsvienībai mums ir īpašs solis, lai veicinātu sportisku, aktīvu un veselīgu dzīvesveidu Latvijas sabiedrībā, kā arī atbalstītu mūsu sportistus ceļā uz starptautiskiem panākumiem. Futbols kā parādība ir unikāls, jo tik ļoti apvieno cilvēkus."

Līdztekus Latvijas nacionālās izlases atbalstīšanai "Accor" tīkla viesnīcas sadarbības ietvaros piedāvā dažādajām Latvijas izlasēm pievilcīgus izmitināšanas apstākļus un nosacījumus, rūpējoties par komandu startiem turnīros un spēlēs.

Īpaši izceļot gaidāmo Latvijas telpu futbola izlases startu Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, šo sacensību labākajam Latvijas izlases spēlētājam "Pullman" dāvinās 30 000 "Accor Live Limitless" lojalitātes programmas punktus izmantošanai viesnīcu ķēdes piedāvātajos pakalpojumos.

FOTO GALERIJA: