Novembra beigās notika Biznesa kluba kārtējā tikšanās, kurā paralēli uzņēmēju sarunām neformālā gaisotnē tika aizvadīts arī galda futbola čempionāta otrais posms. LFF biznesa klubs sniegs dalībniekiem iespēju ar futbola starpniecību veidot, stiprināt un dažādot attiecības ar klientiem un darbiniekiem.

Tikšanās laikā notika sacensības ar Latvijas vadošo uzņēmēju piedalīšanos. Ilgtermiņā galda futbola spēlēšana būs visus vienojošais sportiskais elements katrā tikšanās reizē un tiks iedibināts kā tradīcija, jo savstarpējo saikņu nodibināšana ir labi caurvijama ar galda futbola spēlēšanu.

LFF Biznesa kluba otrajā pasākumā piedalījās tādi uzņēmumi kā viensviens.lvBite Latvija, Radisson LatvijaArtesium Baltic DistributionBanketērijaErst, Beweship un LTRK.

Uzņēmēji un uzņēmumi tiek aicināti pievienoties LFF Biznesa klubam, rakstot uz bizness@lff.lv. Vairāk informācijas par LFF Biznesa kluba priekšrocībām meklējiet šeit.

Sīkāka informācija par nākamo tikšanās reizi un čempionātu sekos vēlāk. Nākamgad paredzēts čempionātā aizvadīt četrus posmus.

OTRĀ POSMA VIDEO:

FOTO GALERIJA: