Vasaras izsakaņā ar īpašu pasākumu tika atjaunots LFF biznesa klubs. Projekts jaunā konceptā vienkopus pulcēja virkni Latvijas uzņēmēju, kuriem tika izveidota vienota vide diskusijām par biznesa un futbola apvienošanu. LFF biznesa klubs sniegs dalībniekiem iespēju ar futbola starpniecību veidot, stiprināt un dažādot attiecības ar klientiem un darbiniekiem.

Biznesa kluba atklāšanas pasākuma gaitā tika aizvadīts arī galda futbola turnīra pirmais posms. Ilgtermiņā tas būs visus vienojošais sportiskais elements katrā tikšanās reizē un tiks iedibināts kā tradīcija, jo savstarpējo saikņu nodibināšana ir labi caurvijama ar galda futbola spēlēšanu. Pēc turnīra pirmā posma beigām notika UEFA Superkausa spēles Liverpool - Chelsea skatīšanās.

LFF Biznesa kluba atjaunošanas pirmajā pasākumā piedalījās tādi uzņēmumi kā viensviens.lv, Forum Auto, Bite Latvija, European Hits Radio, TVNET, Radisson Latvija, Artesium Baltic Distribution, Banketērija, Mandatum Life, Salas Zivis un LTRK ar valdes priekšsēdētāju Jāni Endziņu priekšgalā.

Uzņēmēji un uzņēmumi tiek aicināti pievienoties LFF Biznesa klubam, rakstot uz bizness@lff.lv. Vairāk informācijas par LFF Biznesa kluba priekšrocībām meklējiet šeit.

Informējam, ka jau 22. novembrī norisināsies Biznesa kluba otrais tīklošanās pasākums un galda futbola turnīrs.

Ieskats no pirmās tikšanās reizes video: