Jau pavisam drīz futbola fani un atbalstītāji ielās varēs redzēt unikālu Latvijas nacionālās futbola izlases autobusu #11vilki krāsās un identitātē. Šī ir pirmā reize vēsturē, kad Latvijas izlase būs nodrošināta ar savu autobusu, informē Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Kaspars Grokšs.

To paredz LFF noslēgtais sadarbības līgums ar SIA HansaBuss Latvia, kas turpmāk nodrošinās visu Latvijas izlašu pārvadājumus. Futbolistu vajadzībām uzņēmums ekskluzīvi piešķīris Iveco Magelys Cursor 9 autobusu.

"Esam priecīgi, ka LFF atbalstītāju lokam ir pievienojies viens no lielākajiem autobusu pārvadājumu uzņēmumiem Baltijā. Paldies HansaBuss, kas novērtē mūs kā labus sadarbības partnerus un ir gatavs nodot savu milzīgo pieredzi, lai padarītu ērtāku Latvijas vīriešu, sieviešu, jauniešu, meiteņu un telpu futbola izlašu ikdienu," uzsver Gorkšs.

"LFF kopējie izdevumi par izlašu pārvadāšanu, kas tiek segti no federācijas budžeta, gadā sasniedz apmēram 150 000 eiro. Pateicoties uzsāktajai sadarbībai ar HansaBuss, kas nāk talkā ar kvalitatīvu servisu un plašu nodrošinājumu, gadā nepieciešamo finansējumu varēsim samazināt par trešdaļu," skaidro LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks.

Svarīgi, ka HansaBuss piedāvātie izdevīgie sadarbības nosacījumi jūtami palīdzēs atslogot LFF izdevumus par Latvijas izlašu transfēriem. Tāpat LFF nākotnē plāno izstrādāt īpašu cenu piedāvājumu saviem biedriem HansaBuss pakalpojumu izmantošanai. Abu pušu sadarbības līgums noslēgts uz trim gadiem.

Uzņēmums informē, ka HansaBuss korporatīvie un biznesa ceļojumu risinājumi nodrošina pasažieriem ērtus un patīkamus transporta pakalpojumus. Pamatojoties uz vairāk nekā 20 gadu pieredzi, HansaBuss ir pareizais transporta partneris sporta komandu pārvadāšanai, kā arī ārvalstu viesu, valsts iestāžu un sadarbības partneru apkalpošanai. Pasažieru pārvadāšana ir sarežģīts loģistikas uzdevums, pie kā visi uzņēmuma darbinieki pieliek pūles, lai brauciens vienmēr notiktu vajadzīgajā laikā un garantētu augstāko kvalitāti.