Latvijas Futbola federācija (LFF) noslēgusi 3 gadu līgumu ar vienu no lielākajiem Latvijas interneta portālu uzturētājiem SIA TV NET. Sadarbība paredz futbola atspoguļošanu dažādos šā sporta veida segmentos, tikmēr TV NET iegūst LFF oficiālā informatīvā partnera statusu.

"Kvalitatīvs un interesants saturs mūsdienās ir tas, kas nosaka toni ne tikai mediju vidē, bet sabiedrībā kopumā. Es pat teiktu, ka labs un aizraujošs saturs ir šī laikmeta lokomotīve. Zinot futbola masveidību un popularitāti Latvijā, kā arī to, ka TVNET ir viens no vadošajiem uzņēmumiem mediju vidē, redzu no šīs sadarbības daudzus ieguvumus abām pusēm," pauž LFF prezidents Kaspars Gorkšs. "Šis ir ļoti rosīgs un mainīgs laiks - futbola federācija mainās, mainās darbs ar medijiem, kļūstam modernāki, bet pāri visam ir vēlme futbolu padarīt arvien populārāku, nonākt ar šo spēli pie arvien lielākām ļaužu masām. Futbols nav tikai spēle, futbols ir cilvēki un personības. Arī TVNET ir enerģisku pārmaiņu procesā ar ambīcijām saturiski kļūt vēl bagātākiem. Domāju, mums kopā tas izdosies, un lasītāji un skatītāji vēl biežāk uzzinās aizraujošus stāstus - gan tikko karstus no futbola laukuma, gan tos, kas dažkārt paliek aisberga neredzamajā daļā. Futbola federācija vēlas būt mūsdienīga un pieejama ikvienam interesentam!"

"Futbols ir neapšaubāms sporta karalis," atzīst TVNET galvenais redaktors Toms Ostrovskis, "jo tam īpašu statusu piešķir futbola spēles plašā pieejamība un neierobežotās iespējas vietai un laikam - jebkurš var uzsist bumbu pagalmā ar puikām un meitenēm, skolas gaitenī, zaļā pļavā vai pludmalē kopā ar bērniem, draugiem un kolēģiem - ar īstiem vārtiem vai pašrocīgi uzmeistarotiem, ar kaimiņu puikas skaisto futbola bumbu vai pašu piepūstu bumbuli. Futbola plašā pieejamība neierobežo, bet rosina ļauties spēles priekam un sajust komandas garu visiem līdzdalībniekiem, lai sasniegtu kopējo mērķi."

"Profesionālais futbols Latvijā ir iekarojis savu atpazīstamību, tomēr redzam to augam citā līmenī ar Latvijas Futbola federācijas jauno vadību. Tādēļ esam priecīgi un ļoti gandarīti par Futbola federācijas izvēli kopā ar TVNET parādīt un pierādīt īstenu komandas garu, lai sasniegtu augstos mērķus," izceļ Toms Ostrovskis.