Latvijas nacionālā telpu futbola izlase 3. martā izbraukumā aizvadīs 2024. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas pamatkārtas spēli pret Vāciju. Mačs notiks Bīlefeldes pilsētas hallē. Biļetes uz spēli iespējams iegādāties šeit. Vienas biļetes cena ir četri eiro.

Kā zināms, abu komandu pirmajā tikšanās reizē pagājušā gada 5. oktobrī Zemgales Olimpiskajā centrā Latvijas izlase bija pārāka ar 5:1. Tāpat šajā grupā spēlē arī Slovākija, kurai pirmajā mačā Latvija viesos piekāpās ar 0:3.

Pēc 3. marta spēles Bīlefeldē mūsu izlase aizvadīs izšķirošo spēli 8. martā Zemgales Olimpiskajā centrā, sacenšoties ar Slovākiju. Ieeja skatītājiem bez maksas.

Kopvērtējumā pašlaik Slovākijai ir pieci punkti, Latvija seko ar trim punktiem, bet Vācija abas reizes ar slovākiem cīnījusies neizšķirti un iekrājusi divus punktus. Kvalifikācijas Elites kārtā iekļūs 12 apakšgrupu uzvarētāji un četras labākās otro pozīciju īpašnieces, savukārt pārējās astoņas otrajā vietā palikušās komandas piedalīsies pamatkārtas "play-off" posmā.