Latvijas Futbola federācija (LFF) drīzumā savu izglītības aktivitāšu klāstu papildinās ar jauno futbolistu vecākiem veltītiem izglītības semināriem, un tamdēļ aicina vecākus un trenerus dalīties ar saviem viedokļiem un pieredzi.

Sportiskie sasniegumi vienmēr ir kopdarbs. Īpaši, kad runājam par bērnu sportu, kur sadarbojas audzēknis, vecāki un treneri. Katrs ar savu ieguldījumu, katrs ar savu atbildību, katrs ar savu līdzdalību var veicināt un var bremzēt bērna attīstību un izaugsmi. Futbola popularizēšanai un attīstībai Latvijā LFF ievieš izglītības seminārus vecākiem un treneriem ar mērķi veicināt visu iesaistīto pušu sadarbību ceļā uz bērna sportiskajiem sasniegumiem.

Atbildes uz aptaujas anketas jautājumiem, kas tiek gaidītas līdz 8. decembrim, palīdzēs veidot efektīvāku semināru struktūru un fokusēties uz svarīgāko bērniem, vecākiem un treneriem.

Aptauja ir anonīma. Sniegto informāciju LFF apstrādā, balstoties uz izstrādāto privātuma politiku. Personas dati tiek apstrādāti ar mērķi nodrošināt semināra kvalitatīvu norisi.

Pirmo šāda veida semināru vadīs izaugsmes un sporta mentālais treneris Aivars Dresmanis, kurš sadarbojas ar LFF un futbola klubiem treneru un sportistu sagatavošanas procesā kopš 2016. gada. Aktuālās tēmas - audzināšana, motivācija un saskarsme.

Plānots, ka seminārs notiks tiešsaistē šī gada 16. decembrī plkst. 18:00.